Pernille Wahlgren

”Med min livsfilosofi – Lev & tænk enkelt er det lykkedes mig, at optjene så mange penge, at jeg i realiteten kunne ”pensionere” mig selv i en alder af 44 år, men tidlig pensionering er dog ikke lykke for mig

Lykke for mig er, at give min viden videre til andre – som så, hvis de har lyst, kan tage den til sig. Mit navn er Pernille Wahlgren, jeg er blevet opfordret af mange af mine workshopdeltagere og kunder til at lave dette online-kursus. Mit primære budskab er, at selv om du ikke er hardcore økonom eller aktiestrateg – så kan du sagens klare dig godt på aktiemarkedet. 

Så vil du lære at investere? Vil du leve mere enkelt og have styr på dit forbrug og din økonomi og se dine penge arbejde? Drømmer du om økonomisk frihed til at tage en livspause? En ny uddannelse? Et sabbatår? Eller rejse med familien? Så er dette online-kursus måske noget for dig? Pernille guider dig step-by-step, og følger dig hele vejen. 

Kort kan man sige, at Lev & tænk enkelt principperne går ud på, at leve helt enkelt uden at overforbruge, og de penge du ikke bruger på overforbrug investerer du så, og de penge, der kommer ind på den måde, skal reinvesteres og altså ikke forbruges. Formålet er ikke at blive materielt rig, men at give dig selv mulighed for at kontrollere dit liv.

 • Birk & Wahlgren

  “De sparer, de investerer og sætter sig selv fri - længe inden pensionsalderen. I denne temalørdag er de klar til at dele deres opskrift - med alle os andre. ”

  "Stå af hamsterhjulet"

 • Birk & Wahlgren

  “Pernille købte sin første aktie for 19 år siden. Nu kan hun leve af sine investeringer.”

 • Birk & Wahlgren

  “Pernille investerede sin løn i 18 år og sagde sit job op: »Ingen biler eller diamanter kan konkurrere med at råde over sin egen tid”

 • Birk & Wahlgren

  “Otte gode råd: Sådan bliver du gældfri i en fart”

 • Birk & Wahlgren

  “Drømmer du om nul gæld? Sådan opnår du økonomisk frihed i en fart”

 • Birk & Wahlgren

  “Spar dig til økonomiske optur”

 • Birk & Wahlgren

  “Mange oplever en eksistentiel åndenød, og at de er kommet for langt væk fra sig selv. Ægte glæde og livstaknemmelighed findes ikke i det materielle, mener kronikørerne”

 • Birk & Wahlgren

  “Jeg kunne leve af mine investeringer, da jeg var 44 år”