Birk & Wahlgren

1:1 sparring

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

pk_0225021_highres_ubeskaaret

1:1 sparring

Ved køb af 1:1 sparring kan du få adgang til vores investeringsstrategi, nemlig Lev & tænk enkelt principperne.

Inden din første sparring hos Birk & Wahlgren, får du tilsendt et personligt spørgeskema, som du skal udfylde, så vi har mulighed for at forberede sparringen, så den giver størst muligt udbytte for dig. Ved selve sparringen er du selvfølgelig helt fri til også at få sparring på ting du ikke har skrevet i skemaet.

Du kan få styr på din privatøkonomi, komme i gang med bæredygtige investeringer eller få sparring til hvordan du investerer smartest, nemmest og sikrest for dig selv, dine børn eller børnebørn. 

Samtalen kommer til at handle om dig og om dine behov. Vil du i gang med aktier og investering? Eller vil du igang med at leve et enklere liv? Vi giver dig vores bedste råd til, hvordan du hurtigst muligt kan blive økonomisk uafhængig.

Samtidig får du adgang til vores personlige aktiehistorie, og vil lære at se anderledes på din økonomi og dit forbrug. Sammen kan vi finde glæden ved at leve med mindre for til gengæld at få mere frihed og blive økonomisk uafhængig på sigt. Vi vil fortælle dig om mere end 20 års erfaringer, med at leve for mindre og i stedet investere pengene.

Vi starter med at tale om din situation og om dine tidligere pengeerfaringer.

Sparringen kan foregå ved personligt møde eller online, alt efter hvad der passer dig bedst. Ved første sparring vil både Pernille og Kasper deltage, med mindre vi aftaler noget andet.

DKK 2,500
Total due DKK 2,500
including 25% moms DKK 500.00

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.