Birk & Wahlgren

Investér med dit barn

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

konfirmandsparring

Investér med dit barn

2 x 1 times sparring med Birk & Wahlgren

Når børn når teenagealderen begynder de langsomt men sikkert at få et mere realistisk forhold til penge. Måske har et fritidsjob gjort det klart, at man skal arbejde meget for at få råd til de helt nye sko eller andet tøj. Der er også mange, der til konfirmationen eller til deres 14-15-års fødselsdag får deres børneopsparing udbetalt. Så der er mange der pludselig har penge mellem hænderne.

Samtidig føles voksenlivet langt væk, så det kræver hjælp helt at forstå, hvorfor, at det er en rigtig god idé at sætte penge i aktier i stedet for forbrug. Men vi har faktisk gode erfaringer med at få de unge til at forstå, hvorfor det er så god en idé at komme i gang med at investere så tidligt som muligt.

Her er en tilbagemelding fra en kunde, der var til sparring med sin 15-årige søn:

"På vegne af den 15-årige (og resten af familien) vil jeg gerne sige TAK for en meget berigende aktiesnak 🙏🏻Det satte virkelig tingene i perspektiv, da I forklarede, hvordan pengene akkumulerer over tid - og hvor stor en fordel det er at starte med aktieinvesteringer tidligt i livet. Det var også nogle gode snakke om forbrug og opsparing. Jeg er sikker på, at konfirmationspengene bliver forvaltet på bedste vis, og at læringerne bliver en kæmpe gave senere i livet 🍀" Pia 

Ved den første sparring tager vi en god dialog med både dig/jer og dit/jeres barn og lærer hvorfor investering giver ekstra meget mening, når man er ung. Vi viser også hvordan investering kan foregå på en handelsplatform. Man kan nemlig sagtens have et aktiedepot med egne penge selvom man ikke er voksen. Det er dog vigtigt, at både den voksne og den unge er med til at lære om, hvordan investeringerne foregår, da man indtil man er 18 år skal have mor eller far til at godkende investeringerne.

Den anden sparring er en opfølgende sparring, hvor vi finder ud af, om alt kører som det skal, eller om der er brug for ekstra viden, nogle tekniske justeringer eller andet. Det holder vi for at være sikre på, at alle får en rigtig god erfaring med investeringer.

Prisen inkluderer også fri adgang til vores online-investeringskursus i 10 moduler

Dette kursus er ikke rettet særligt mod børn og unge, men mod alle begyndere, der har mod på at investere. Her kan den voksne i ro og mag få mulighed for at lære om investeringsrejsen, og på den måde holde trit med den unge, der lynhurtigt får styr på det med investeringer.

  • 10 online-moduler 
  • Et kursus som du kan tage, når det passer i dig
  • Værktøjer til at komme i gang med at investere
  • Værktøjer og øvelser til hvad der er vigtigt i dit liv
  • Få styr på din økonomi og dit forbrug
  • Medlemskab af Facebook-gruppen Lev & tænk enkelt, hvor du kan dele erfaringer og få svar på dine spørgsmål. Du er blot lige startet din investeringsrejse – så der vil løbende dukke spørgsmål op.


Kærlig hilsen Kasper og Pernille

DKK 4,000
Total due DKK 4,000
including 25% moms DKK 800.00

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.